Poolområde, Göteborg

Ett komplicerat men riktigt roligt projekt där vi på Schaktcentralen tog hand om hela entreprenadarbetet och även stod för gräv- och schaktningsarbete hemma hos en familj Göteborg, som nu fick en jättemysig badanläggning komplett med pool, Jacuzzi och bastu.

Nöjda kunder är högsta prioritet

Kunderna blev så nöjda så de efter arbetets slutförande skickade oss ett spontant brev som vi har det stora nöjet att återge delar av här:

Schaktcentralen satte sig in i hela ombyggnaden och låg hela tiden två steg före och förutsåg flera ställningstaganden som annars hade växt till problem eller fel. Sådant stöd och yrkeskunnande sparar värdefull tid och pengar, samt gjorde att alla våra idéer och planer fick bli verklighet.

Efter färdigställande har Schaktcentralen visat att de tar långsiktigt ansvar för leveransen, och under resan hanterades våra funderingar och emellanåt oro i en trevlig, seriös och konstruktiv dialog.

Schaktcentralen hade inte bara ordning och reda på arbetsplatsen, utan även på allt pappersarbete och dokumentation. Deras kontaktnät med yrkesmän i andra branscher höll fantastisk kvalitet. Schaktcentralen satte ihop ett samspelt Dream-Team, och vi slapp leta kompletterande hantverkare själva.

Vi är väldigt glada över att vi fick vara med och förverkliga Patrik och Karins dröm. Läs gärna fler omdömen från våra kunder och se fler referensarbeten här.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.